fredag 17 oktober 2008

Trädgårdspyssel & fredags mys…

Hej!
Fredag kväll, bästa kvällen på hela veckan! ;- ) Lilla E sover och maken är och bowlar med jobbet. Njuter i fulla drag av att blogga och slänga ett öga på Dobido!

Hämtade Lilla E på dagis och dag vid 15 tiden. Vi har haft en fantastisk höstväder här idag. Klarblå himmel och sol! UNDERBART! De var dock inte långt bort från frost i går natt…Om en stund ska jag ut och rädda mina pelargoner som fortfarande inte kommit in…

Här hemma blommar de fortfarande i rabatterna. Har satt in ytterligare en bukett med gladiolus, den här gången hittade jag även den ljusgula varianten. Mina vinröda stockrosor blommar för fullt!


Till Lilla E:s STORA lyckade hittade vi även smultron och ETT hallon! Kameran valde att fokusera på allt annat än hallonet, men ja, ja!

Vi började också att höstpynta lite. Vår lilla fågelskrämma som brukar pryda vår ytterdörr kom upp i alla fall. Hoppas kunna få fram lite mer under helgen!

Imorgon ska vi på ELVISPS jakt! De ni! ;- ) Vi har en hel del presentkort kvar från bröllopet. Så de blir en sväng in till stan. Hoppas vi hittar nån! Den vi har idag har sett bättre dagar…

Avslutar med en bild på Lilla E som gjorde värsta filmstjärne blockeringen när jag skulle fota henne. Hoppas hon inte kör samma taktik på måndag när de är fotning på dagis!!! :- )

Trevlig helg!
/Lina

8 kommentarer:

Saramedflera sa...

Hejsan

Vilken härlig dag, fina bilder. Köp en Dualitt elvisp, de är så snygga och bra.
Kram Sara

Södralycke sa...

Kan inte annat än hålla med, fredag är veckans bästa dag!! I kväll kom mina föräldrar förbi på en matbit och sen har maken och jag slappat framför idol. Perfekt att avsluta med en bloggrunda innan läggdags :)
Lycka till med elvispköpet!

Trevlig helg! Kram Johanna

Grodmamman sa...

Här skulle vi också behöva en ny elvisp. Har vispat sönder den ena vispen.
Härlig eftermiddag ni verkar ha haft.
Härlig banner du gjort!
Kram

My Lovely Things sa...

jaa..tänk att det blommar fortfarande in i oktober..det är märkligt hur det har blivit...

Va bra att du såg tipset om egna stommar..bra att dina föräldrar kan få användning för det..
kram anna

karofina sa...

Hej!
frdags mys råder nog i alla familjer tror jag. åh vad det är skönt att samlas alla och bara mysa!
kortet på hallonet var ju störtskönt, just för att man bara se ett blurrigt och hallon och sen värsta skärpan på allt annat! :)

jag plockae undan det värsta i min trädgård idag. gud det ser så tråkigt ut nu, det behövs klippas ner och snyggas till men jag har varken ork eller inspiration till att snygga upp :(
kul att du ha några fina blommor kvar!

kram!

Dicksonska våningen sa...

Idag har jag varit hemma hos en kompis och lekt med hennes 2-åring. Vilken ENERGI den lilla tjejen har! Jag frågade M om det blev som hon trodde, det här med att skaffa barn? Hon bara skrattade. Det var inte det... :)
Ha en härlig kväll!
Kram Annika

DESIGN I TID OCH RUM sa...

Hej! jag blev glad av dem bilder du visar,vackra bilder på stockrosor, jag tänker på somaren som nu är borta.....kramar Dadda

Frida sa...

Hej Lina!
Vilka fina bilder.Höstdagar med sol är så härliga dessvärre har det regnat här några dagar inte lika härligt.
Hoppas du får en fortsatt trevlig helg!
Kram ´Frida

 

blogger templates | Make Money Online