fredag 13 februari 2009

Fynd från sopbilen och en NY utmaning!

Hej!
Oh, så var de äntligen fredag igen…bästa kvällen på hela veckan! Här har de som nästan alltid ätit tacos! De blev lite vin idag också ;- ) + en semla…Mätt och belåten med andra ord!

Idag har de varit en jätte bra fredag! Trots att de är den 13:e, är väl inte så skrockfull, men ändå… Vi har haft så himla kul på jobbet, stämningen var på topp och vi har skrattat oss svettiga mellan alla mail och allt annat som ska göras! Skönt att de kan vara så ibland också!

Har varit på en liten inköpsrunda med 2 kollegor idag. Ute på parkeringen hamnade vi intill en sopbil. Alltid lika spännande och se vad som finns i, tycker jag i alla fall…Där inne låg en frukt låda som jag bara ville ha…Vi väntade in gubbarna som körde bilen. När de väl kom frågade jag snällt om jag kunde få lådan. De tittade på mig som om jag var ett ufo…men visst fick jag lådan! Den ena gubben tog fram en lång käpp, och fick tag på min låda!

Planen är att måla den lite vit och sen ha den som tidningsförvaring, eller utomhus lite längre fram i vår med krukor eller blommor i. De hade nog varit snyggt med nån form av text på lådan också…

Annars har den STORA händelsen här hemma varit Lilla E:s cykel…Hon är väl i minsta laget för att cykla, men nu har hon fått en i alla fall. Efter allt som varit med dagisvägran och hungerstrejk var de kul med nåt som piggade upp! Pippi och Nalleman har fått provåka hela kvällen mellan vardagsrummet och köket. Imorn är de hjälm på, och ut i solen! ;- )

Blev utmanad av Jenny med den härliga bloggen Hemma på Kråkered för ett tag sedan. Nu har jag klurat ut mina svar! Håll tillgodo!

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o) vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget inlägg om sina 8 fakta/(o) vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

1. Jag är en liten ”godisgris”, just nu mumsar jag på pimpim båtar…

2. Har svårt att slappna av om de är allt för ostädat, och damm råttorn yr kring knäna. Jag har dock sänkt nivån för ordning & reda en liten aning sen Lilla E föddes…

3. Måste läsa GP:s 3 delar i ”rätt” ordning, dvs. del 1-2-3 i nämnd ordning…

4. Tar ENORMT mycket kort med vår digital kamera. Hårddisken sprängs snart! Men i morn ska jag bränna av och arkivera lite bilder…eller i över morn…eller en annan dag.

5. Har svårt att göra mig av med saker, är lite av en hamster. Samlar på både stort och smått…

6. Gör många fynd på loppis som ska målas vita, men de har en tendens att hamna i källaren omålade under en lååååång tid…

7. Jag är beroende av Lypsyl och en viss sorts handkräm från Apoteket. Får jag inte använda dessa ”vänner” torkar jag ut…

8. Även om jag är dödstrött, som nu, typ måste jag bara blogga lite till och lite till, och kolla runt hos er andra…En ovana, men en trevlig sådan ;- )

Skickar utmaningen vidare till följande 8 bloggerskor, om ni vill & orkar...

Marias stil

Kämpegården

En grodmammas vardag

Design i tid & rum

Södralycke

Sara med flera

Chokladblomma

Glitter & Marsipan


Sist men inte minst bjuder jag er alla på några goda hjärtan inför morgondagen. Varsågoda!

Må så gott & ha en mysig alla dag!
/Lina

6 kommentarer:

Glitter och Marsipan sa...

Hej Lina.
Ja,fredagkvällen är ju bara bäst.
Sitter här och kikar runt lite,dom andra sover.
Ska ni ut och cykla i morgon,har ni ingen snö?
Läcker cykel,hon mår väl som en prinsessa förstås.
Vi ska ut och åka pulka,lilla A är bättre.
Det är tänkt att hon ska vara på dagis 2-3 timmar om dagen.Leka lite och träffa kompisar.
Vilket sopbilsfynd,det måste du visa när det är färdigt.
Må så gott och ha en trevlig alla hjärtans dag.
kram kram Anette

Design i tid och rum sa...

Hej! det är klart att jag ska svara på din utmaning.
Roligt att läsa om dig.
Enkel och bra ide,med fruktkorg som tidningställ.kramar Dadda

Vit poesi sa...

många hjärtan till dig på alla hjärtans dag
kram Malin

Huset på kullen sa...

Vilken fin blogg du har, tror inte jag har kikat in här tidigare.

Hoppas du har haft en mysig helg! // Linda

chokladblomma sa...

Tack för utmaningen! Tror att jag har gjort den för ett tag sedan... ska kolla!
Fint skåp du har hittat på IKEA! Jag är på jakt efter bokhyllor jag... och de som jag hittade, på samma ställe, var tyvärr lite dyrare. Vi får väl se hur det blir.
Ha en bra vecka!
Kram

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城

 

blogger templates | Make Money Online