onsdag 11 februari 2009

Loppisfynd, nya blommor och ett vitrinskåp!

Hej!
Onsdag, mitt i veckan redan! Dagarna går bara rusar iväg, och jag ligger lite "efter" med alla mina pysselprojekt! ;- ) Men den lilla hyllan är åtminstone grundmålad, och i morn blir de ytterligare ett lager färg!

I dag har jag och mamma som är på besök hos oss hela veckan, hunnit med en massa skoj på eftermiddagen och kvällen! Vi började med ett loppisbesök. Har inte hunnit fotat allt, men de här 3 fina burkarna fick följa med hem. 30:-/ st var helt ok. Tyvärr fattades locken…

I blomsteraffären som ligger vägg i vecka, gjorde vi också fina fynd! Vita Azaleor för 19:- /st och mini hortensior för 10:-/ st! Lite nya blommor piggar ju alltid upp!

Efter blomsteraffären bar de av till IKEA. Vi började med en fika och sen bar de av på tur i hela varuhuset. Blev helt förälskad i ett lite vitrinskåp som heter Smådal. Komplett med skåp och dörrar blir priset 1094:-, helt överkomligt!
( Bild lånad från IKEA)
Vi har ju som bekant ett litet hus, och få tomma väggar, men i vårt kombinerade vardagsrum, matrum finns en liten väggsuntt där skåpet skulle passa fint! Gissa vad jag önskar mig i 35-års present om ett par veckor???? ;- )
( Bild lånad från IKEA)
Nej, nu ska jag ta mig en titt hos er andra och se vad ni haft för er!
Må så gott & ha en fortsatt bra vecka!
/Lina

8 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Lina,
Jo, jag såg din kommentar:)
Vilka söta små burkar du hittat!
Gillar det där IKEA skåpet oxå, hoppas du får det i födelsedagspresent;)

Kram Jenny

Jenny sa...

Hej igen, nej den långa kommentaren såg jag inte..:)Den verkar inte ha kommit med..
Kul att du antar utmaningen!
kram Jenny

Marias Stil sa...

Vilken dag du haft! Och vilka fynd du gjort! IKEA har ett fantastiskt kök uppbyggt i Malmö, jag och min kollega stod där i säkert 20 min och förundrades, tror faktiskt ditt vitrinskåp var med i den miljön.

Ha en fortsatt skön vecka! Själv har jag möten hela dagen imorgon, plastning på ovanvåningen på kvällen och sen stup i säng, suck.

KRAM!!

Kämpegården sa...

Hej svejs!
Mannen min var inte så ledsen av att inte hinna med något, han fick ju rasta sin bil som han sa.
Visst är det kaffekoppar med värme ljus i, tyckte det skulle bli fint. Hoppas det inte blir för vart så dom spricker.
Jag gillar också det där skåpet, men jag har ett vitrinskåp här hemma som jag ska försöka pyssla ihop till något vackert.
Ha en bra torsdag (snart helg =D)
Kram Tezz

Grodmamman sa...

Det där med att man inte hinner med sitt pyssel så som man tror har jag aaaaldrig varit med om!:) Tycker att det är så mest jämt.
Härlig dag ni haft du och din mamma och många fina fynd.
Kram

Design i tid och rum sa...

Hej!
vad bra du är hemma från festen hi hi hi...
Ikeas vitrinskåp är helt underbar visste inte att den fanns på Ikea.
ha en bra helg Dadda!

Södralycke sa...

Hej! Här är en till som ligger efter med pysselprojekten denna vecka, det blir inte alltid som man tänkt sig :) Vad superkul det lät att fått gå på efterfest med schlagerartisterna! Sådana uppleverser kan man leva länge på!

Hoppas du får en skön helg och en fin alla hjärtans dag! Kram Johanna

Frida sa...

Hej Lina!
Förlåt att jag inte har svarat på din fråga ang kransen. Jag har lagt eukalypuskvistarna omlott och satt i hop den med en tunn ståltråd , har tyvärr inte någon bra beskrivande bild, men tror att lilla blanka gjorde ett inlägg i höstas där hon visade hur man gjorde kransar med bilder. Det är inte så svårt. Du kan ju gå in till henne och se om du hittar inlägget.
Jättefina loppisfynd du har gjort,önskar dig en trevlig helg och en bra alla hjärtans dag i morgon!
Kram Frida

 

blogger templates | Make Money Online