söndag 8 februari 2009

Vilken kväll jag hade i tunikan…

Hej!
Hoppas att helgen varit bra! Här har helgen bara svischat förbi…Vet inte vart dagarna och tiden tog vägen?! Gårdagens besök på Melodifestivalen blev nåt i hästväg! Vi blev ju bjudna på allt av en leverantör på jobbet. Innan Melodifestivalen startade åt vi god en jätte buffé och drack vin. Stämningen var på topp! Själva Melodifestivalen var jätte kul, och spännande att följa live. Hela Skandinavium kokade! ;- ) De nya reglerna förbryllade dock en aning…Eller vad tycker ni?

Efteråt blev vi bjuda till hotellet där alla artister bor, för att ta ett glas och kika på när de anlände till efterfesten…De var ju väldigt spännande tyckte jag i alla fall att få se lite kändisar på nära håll, de händer ju inte så ofta. ;- )

Men de skulle bli ÄNNU bättre, vi blev nämligen inbjudna på artisternas efterfest!!! Vi fick ta köksvägen för att inte märkas allt för mycket… De tror jag väl att vi gjorde ändå eftersom vi stod och gapade som fågelholkar när vi såg alla artister, kändisar och journalister som var på plats!

Ja, så nu har man dansat sig svettig på samma dansgolv som Scotts, Alcazar och många fler! Vilken kväll! ;- ) 02.30 var de en trött och genomsvettig bloggerska som ramlade in här hemma. Tack för all uppmuntran om tunikan, den visade sig ju vara ett riktigt partyplagg!!!!

Nåväl, tänkte visa vad jag ska pyssla med lite i veckan. Min mamma är här igen för att Lilla E ska få mjukstarta på dagis efter influensan, hungerstrejken och allt annat som varit…Passar på att fixa lite när hon är här! Har tillverkat en egen kedja med klämmor. Sökte på nätet och hittade tipset hos Annas hus på landet. Kedjan är köpt i en järnaffär och ska användas till badkarsproppen eller handfatsproppen. Klämmorna är inköpta på Hemtex.

De fina Vintage bilderna har jag hittat här. Tänkte hänga upp några på kedjan tillsammans med lite annat smått och gott!


Förra året köpte jag en liten söt hylla på loppis för om jag minns rätt 10:-. Den har jag haft på lager i källaren sen dess. Men nu har jag klurat ut vart den ska hänga. Har som mål att måla den vit i veckan!
Ett tredje projekt är att hänga upp en ram ovanför en av våra soffor. Den är inropad på akution 1993…Just nu står den nere i källaren och samlar damm. I ramen sitter en tavla som jag målat, men den får stanna i källaren…

Har lite andra idéer och planer för vad som ska sitta i ramen…

Avslutar med en bild på tulpanerna som jag fick av mina föräldrar när de kom idag…Tulpaner kan man aldrig få för många av! ;- )

Må så gott & ha en bra vecka!
/Lina

8 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Lina! Åh fick ni se artisterna på nära håll på efterfesten, häftigt!!
Jag har skickat en utmaning till dig, hoppas du tar den:)
Kram Jenny

Kämpegården sa...

Hej hej!
Efterfest med artisterna det är inte dåligt, hoppas dom var snälla =P.
Jag tyckte dom nya reglerna förstörde hela charmen med schlager, jag har hört att jag inte är ensam om den synpunkten.
ÅÅÅ lila tulpaner, det vill jag ha. Dom var väldigt fina. Hopaps du får gjort allt du tänkt i veckan.
Hej hej.

Saramedflera sa...

Vad häftigt att få skaka rumpa med kändisar :-)
Kram Sara

Grodmamman sa...

Häftigt ni verkar ha haft det i lördags! Det är inte varje dag man dansar med kändisar!:)
Vad mycket pyssel du har på gång. Har lite planer där en sådan där kedja kanske kan ingå, vi får se hur det blir. Fick lite idéer när jag satt och pratade med min mormor i telefon igår.
Kram

Glitter och Marsipan sa...

Hallojsan Lina.
Artisterna egen efterfest...jo jag tackar,jag.Satt själv som klistrad framför tv:n.
Oj,vad mycket du har på g.
Snyggt med kedjan,vilken bra idé.Får lust att härmas lite.
Jaha,i morgon jobbar jag min sista dag på några månader.Ska vara hemma ett tag till med lilla A,så hon får komma in i bra sovrutiner igen.
Ha det bra
kramar Anette

Design i tid och rum sa...

Hej din lycklig lottad tjejen. Som får vara med om det här.. Roligt!
massor med projekter har du på gång ser fram emot. kramar Dadda !

Frida sa...

Hej Lina!
Det låter ju som en höjdarkväll, den tunikan fick vara med om mycket. Instämmer i att reglerna var lite komliserade i årets tävling. Vad skönt att Lilla E mår bättre nu.
Ha det gott!
Kram Frida

Marias Stil sa...

Vilken fest! *avis* Tyckte det var skumt att Marie Sernholt inte gick vidare, såg dock inte röstningen så jag vet inte hur krångligt det var.

Ha en skön pysselvecka!!

Kram!!

 

blogger templates | Make Money Online