torsdag 25 juni 2009

Pioner i blom och semester i sikte!

Hej!
Hoppas att ni haft en bra vecka! Här har de varit lite si och så…men nu kan allt bara bli bättre! Har varit hemma med min ömma hals tills idag, besökt vårdcentralen och tagit prover, men inget svar på var de är annat än förkylning! Jag är en trogen kund på Apoteket dessa dagar och har de mesta från deras förkylningshylla! ;- ) Idag känns de bättre, och jag har varit tillbaka på jobbet igen! Lilla E:s prover är på odling och de verkar bli en ny kur med penicillin...Tar tacksamt emot tips på hur man får i en snart 3 årig liten ENVIS tjej denna kur 2ggr/dag i 10 dagar!?!

Här hemma växer allt så de knakar! Pionerna har hunnit att slå ut och nästan blomma ut inom loppet av ett par dagar! De är svårt att hinna med allt!

Förra året vid den här tiden tänkte jag att nästa år, så ska jag ha planterat fler pioner, har de blivit av? Nej, tyvärr inte…kanske till nästa år! Har spanat in grannarna vita pioner, de är underbart vackra! Såna vill jag också ha! ;-)!

En av pionerna fick följa med in på bordet! Jag hoppas att den kan torkas fint så den kan stå ett bra tag!

Idag har vi firat herrn i huset som fyller 40 år! Firandet blev väl ganska magert, men de får vi ta igen på lördag när de blir kalas! Inget stort kalas precis, bara släkten… Men vi hoppas kunna ha en större fest längre fram och fira både min och makens födelsedag. Planering pågår!


I morn är de sista dagen på jobbet innan semestern…de ska bli SÅ skönt med 4 veckors ledighet!
Må så gott & trevlig helg!
//Lina

8 kommentarer:

Grodmamman sa...

Grattis till 40-åringen!:)
Visst är det tråkigt att vara sjuk nu?!? Stackars E också. Liiite svårt att muta när de är så små!
Ha en skön semester nu och njut av dina vackra pioner!
Kram

Vita små hjärtan sa...

Pioner är så himla fina!
Kram Agnetha

Frida sa...

Gratulerar till 40 åringen!
Så skönt att ni känner er bättre. Jag har drabbats ordentligt av gräsallergi. Så mycket kraft för annat finns det tyvärr inte just nu mer än att jobba. Vilka fina pioner ni har. Det gäller att njuta av dem så länge de blommar.
Hoppas du får en trevlig helg och semester!
Kram Frida

Tulipa sa...

Hej!Grattis till mannen i huset!Plantera fler pioner, du ångrar dig inte!Jag gick i trädgården ikväll och tänkte just på det att jag hade flera sorter av pion än jag kom ihåg, och de är ju sååå vackra!Trevlig helg!Kram mariette

Huset vid ån sa...

Åh, Såå vackert med pioneer! Ha nu en riktigt skön semester o ett bra kalas! Många soliga kramar Therese

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina.
Så härliga pioner du har.vet du,jag har inga,och tänker alltid att jag ska plantera,men göra jag det,nix...
Hoppas nu att ni snart blir piggare,båda två.Och det där med barn och medicin är inte roligt.Du vet ju att jag har ganska stor erfarenhet av det,men knep som funkar???Jag vet vad som inte funkar,att försöka blanda det i allt möjligt ,sylt,glass mmm,med följd av att dom inte äter det heller i fortsättningen.Min minsta lilla tjej älskar medicin(ja,hennes smak vad gäller ätbart är lite speciell :),men det är bra när hon är sjuk och har feber.
Stort grattis till maken.
Hoppas ni får en härlig helg och ett trevligt kalas.
Och du hör väl av dej närmare angående veckan som kommer.Ser fram emot det jättemycket.
kram Anette

Dicksonska våningen sa...

Tänk så härligt med semester! Jag har två veckor kvar att jobba tills min kommer.

Pionerna har jag heller inte hunnit med. Jag önskar de blommade hela sommaren. Så tills nästa år ska jag nog också investera i fler. Vi får påminna varandra :)

Ha en bra helg!
Kram Annika

Södralycke sa...

Grattis till födelsedagsbarnet!

Hoppas du har en riktigt skön semester nu! kram Johanna

 

blogger templates | Make Money Online