söndag 29 maj 2011

Min dag- mors dag! =)

Hej!
Här kommer ytterligare ett inlägg på självaste morsdag! Hoppas att ni haft en bra dag alla ni mammor där ute! Vi har firat makens mamma idag, och mumsat på god smörgåstårta och sedan en moussetårta...Tårta på tårta, men så gott! Mmmm! Igår firade vi min lilla mamma och passade på att lämna Lilla E där ett par dagar. De är tomt utan vårt lilla troll här hemma...Men hon har de hur bra som helst hos mormor och morfar! Enligt den senaste rapporten hade hon nu 3 nyfödda kattungar att pyssla om. Undra om hon vill följa med oss hem igen nästa vecka?! =)

Den här lilla "skylten" i ståltråd köpte jag för ett par år sen på D.I.P ute på Hälsö. Den kommer ju inte fram så ofta, bara en gång om året...Man kanske borde ha en morsdag per månad istället! =)

 Båda våra mammor fick varsin fjärilslavendel i present. Jag har ännu inte köpt ett eget exemplar, men de får bli senare i veckan. Själv fick jag fick en limegrön mixer av maken och Lilla E i present! Den invigdes redan i går morse när vi gjorde smoothies med färska jordgubbar! Mums!


Jag har haft STORA problem med blogger i veckan! Tack snälla ni som lämnat en kommentar. Jag har varit inne hos flera bloggar, men jag lyckas inte lämna några kommentarer. =( . Hoppas att dett strul snart är över!!! Har läst att de inte bara är jag som är drabbad, utan de verkar vara flera av er andra också...

Ja, då önskar jag er alla en fortsatt trevlig morsdags kväll, och bra start på denna härliga kortvecka! För min del innehåller veckan bla ett besök på GEKÅS, och en välbehövligt besök hos frissan! =)

1 kommentar:

Dicksonska våningen sa...

Vilken fin Mors Dag-skylt! Du har rätt, den borde komma fram oftare :)

Tack, det är skönt att vara tillbaka igen :)

Roligt att höra från dig igen!
Kram Annika

 

blogger templates | Make Money Online