måndag 16 maj 2011

Ny vecka & nya insatser!

Hej!
Hoppas att helgen varit bra! Mitt inlägg som jag tänkte lagt ut på bloggen i fredags blev de inget med, eftersom blogger strulade då...men, men så kan de vara med tekniken i bland! Vi har varit i Småland hela helgen, tillsammans med svärmor och svåger med familj. De har blivit som en årlig tradition nu! Vi hade de jätte härligt som vanligt! Tur med vädret hade vi också, go mat och så en uppesittar kväll med melodi-festivalen! Vilken rysare!!!


En annan inte så kul rysare var att Lilla E ramlade och  lyckade att få en sisådär 10-15 flisor i ena handflatan...De blev en något annorlunda start på veckan här hemma. Men efter att ha pratat med vårdcentralen i morse fick vi tips i morse att köpta skoskavsplåster att sätta på flisorna. Plåstret ska sedan sitta i 2 dar, och sedan dras bort i fliserna riktning. De första plåstret satt väl sådär...men vi gör ett nytt försök nu i natt. Inga andra bra tips på hur man lätt tar bort flisor?


Min måndag blev något upp och nervänd och jag var inte på jobbet förren vid 9.45, men de blev en bra måndag trots allt! Är just nu hemkommen från ett klädparty med kläder från JoLou! Oj, va mycket fint de fanns! En gräddvit tunika/blus fick följa med hem! =) Tack L för ett jätte trevligt party & gott tilltugg!Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka!!!

4 kommentarer:

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina!
åh,var det i helgen som ni var i Småland.Vad roligt att ni hade tur med vädret,det har ju varit lite si och så.
Jag ryser när jag läser om lilla E och alla spetor.Min äldste gjorde samma sak när han var liten,ramlade på trallgolv,men vi fick gå till vårdcentralen som plockade ut alla med pincett.Inte roligt,kan jag säga.Hoppas verkligen att det gått bra.
Urläckert nytt halsband du har skaffat.
Nya klädmärket har jag inte hört om,du får visa.
En vecka med sjuka barn har det varit här,men nu är alla pigga igen.
Må så gott
Kram Anette

Vardag och flärd sa...

Underbara bilder du visar, det är så vackert nu! Du verkar haft det fint förutom flisorna i handen på lilla E. Och klädparty är ju alltid kul - men det kan bli dyrt.
Kram Eva

Grodmamman sa...

Stackars E! Här är ju våra barn äldre, så vi brukar ta flisor med pincett.
Vackra bilder du visar! Det är verkligen underbart med alla blommande träd för närvarande.
Kram

milla-andante sa...

Vilken fin blogg du har! Många fina bilder!!

Hoppas det känns bättre i den lilla flishanden...:o tyvärr inga tips...

Mvh Milla

 

blogger templates | Make Money Online