söndag 2 november 2008

Rimfrost & en trasig kamera…

Hej på er!
Hoppas att helgen varit bra! Den här helgen känns faktiskt lite extra lång eftersom vi hunnit med så mycket! I fredags blev de ju ett litet besök på IKEA innan vi firade in helgen med lite fredagsmys och en massa "bus eller godis" besökare!

Gårdagen var fullspäckad! Började med att städa och tvätta, d.v.s. började med de tråkigaste!Men SÅ skönt de är när de väl är gjort! ;- ) Sen hann jag med lite trädgårds röj och pyntning. Mina snälla och pyssliga föräldrar hade med sig en jätte fin mosskrans och moss klot till mig förra veckan. De fick ta plats på min loppis fåtölj som står ute året runt!

Säga vad man vill, men rimfrost i all enkelhet är väldigt vackert på höstlöv…

…och på kvarglömda möbler. De här är en parkbänk framför Gunneboslott. Vi tog en promenad dit idag med Lilla E i vagnen och picknick i ryggsäcken. Vädret var helt FANTASTISKT! Jag började ta bilder, men efter en stund så la kameran av…Den har trassalt länge nu, så de var bara en tidsfråga innan den skulle ge upp totalt. Blev SÅ besviken, för jag hade verkligen sett framemot att ta många bilder där idag. Ja, ja, så nu är de bara att införskaffa en ny…
Glömde ju gårdagskvällens restaurangbesök med värdparet från bröllopet! De blev en helkväll på stan, utan barn! Vi började ganska tidigt, så när alla andra började sin lördagskväll åkte de 4 trötta småbarnsföräldrarna hem! ;- ) Men vi var jätte nöjda när vi satte oss i taxin hem! Jätte god mat och trevligt sällskap!
Här är ljusstakarna som jag köpte på IKEA i fredags. De har använts flitigt under hela helgen!

Avslutar med en bild på Lilla E:s spöke som hänger på paradplats här hemma! ;- )

Må så gott & ha en bra vecka!
/Lina

9 kommentarer:

Mjuka sa...

vacker krans du fått och mossbollarna var också jättefina
ha en bra vecka
kram M

Sara sa...

Hejsan

Kransen och bollarna var så fina och spöket med :-) Ha det så fint.
Kram Sara

Grodmamman sa...

Vilken fin mosskrans och vilka fina mossklot du har fått!
Och spöket var ju super charmigt!=)
Kram

karofina sa...

gulligaste spöket i år!

och de där ljusstakarna hade jag med velat ha, riktigt snygga!!

inte bara frost, massor med snö!! huuuu.... hur ska det här sluta??

kram!

Södralycke sa...

Vilket gulligt spöke :)

Vad fint med mossbollar och krans, blir så sugen på att fixa lite sånt till vår trappa!!

Ha det gott! Kram Johanna

Glitter och Marsipan sa...

Hej Linavännen.
Vad glad jag blev för paketen jag fick av dej idag.Massa fina frön,och en tidig julklapp.Så jättefin,tack så mycket,vad gullig du är.
Ska försöka få iväg ditt också.
Hur gick det med lilla E,blev hon förkyld?Lilla A tror jag knappt varit snuvfri en dag,sen hon började på dagis.
Så fin krans och mossbollar.Visst blir det fint med lite frost.Det är ju så mycket vackert att fotografera då.Hoppas det löser sig med din kamera.
kramar anette

Grodmamman sa...

Här har vi också haft barnen på julkorten sedan sonen föddes. Nu börjar han dock bli så stor så han vägrar snart vara med på kort tillsammans med syrran. Har dock några i reserv från sommaren om han totalvägrar nu när det är dags för årets!=)
Kram

Frida sa...

Vilka vackra bilder! Frost är så fint, det har vi till och med haft i Skåne. Klart att du komer att vinna en tävling! Tog ett tag innan det lossnade för mig med.
Kram Frida

Lilla huset på prärien sa...

Hej Lina! Vilka fantastiskt fina mosskreationer som dina föräldrar fixat ihop! Och underbara bilder blev det också - så stämningsfullt!

Kram Jenny

 

blogger templates | Make Money Online