fredag 6 februari 2009

Fredagsmys…

Hej!
Så var de fredag igen! Eftersom jag varit hemman nästan hela veckan förutom idag, så blev inte min arbetsvecka så lång. Men oj, va mycket man missat, och så många mail som låg och väntade… Var siste man att lämna kontoret idag, men nu är läget under kontroll igen! De känns skönt. Känner mig mycket piggare nu, tyvärr är Lilla E är inte bra ännu. Hon har varit hemma med Farmor idag.

På väg hem unnade jag mig senaste numret av Allt i hemmet. Den har jag avnjutit i soffan med fötterna i ett varmt och skönt fotbad, fredagsmys om nåt! ;- )
I tidningen fanns bla ett reportage från Marie som har den underbara bloggen Vita Ranunkler. Har visat maken tidningen i kväll, och nu vill jag renovera och måla om hela huset i vitaste vitt!


Veckans tulpanbukett inköptes av maken igår på Coop. Gula tulpaner med lite rött i!

Hann med lite shopping också i raketfart efter jobbet! I morgon bär de av till Skandinavium och MELODIFESTIVALEN!!! De ska bli SÅ kul! Jag har återigen turen att bli bjuden genom jobbet…Panik uppstod ju eftersom jag inte visst vad jag skulle ha på mig. De blev i alla fall en tunika/klänning och en ny handväska. Med presentkort och 25% rabatt gick tunika/klänning på 24.50 på KappAhl.
Maken var lite skeptisk och tyckte att tunikan/klänningen var lite lik personalens skjortor på McDonalds???? Jaha…Tror dock att de blir bra när jag fått på mig strumpbyxor, stövlar och lite annat smått & gott! Eller vad tror ni? Man är ju inget modelejon precis :- )

Må så gott & trevlig helg!
/Lina

13 kommentarer:

Grodmamman sa...

Så tråkigt att lilla E fortfarande är dålig.
Kul med Melodifestivalen, här får vi se det på tv!:) Tunikan kommer att bli jätte fin med strumpor och andra accessoarer. Karlar förstår sig inte alltid på det där!:) Blev sugen på att åka och kolla in lite nytt på KappAhl, fick rabattkuponger i veckan.
Kram

IKT i min vardag sa...

Hoppas att du får det jätteroligt på Melodifestivalen! Jag tycker att klänningen ser ursnygg ut, attdet dessutom gick på 24:50:- gör ju inte saken sämre.

Kram

Jenny sa...

Hej Lina! Tack för besöket hos mig, vad roligt att du gillar min blogg:). Kråkered är ett gammalt namn på vårt hus. Vi bor i Tollered, mellan Floda o Alingsås.
Åh ska ni gå på melodifestivalen imorgon, vad spännande!
Fin tunika du hittat, inte alls lik Mc Donalds kläder, hälsa maken det, hihihi!
Kram Jenny

Therese sa...

Jag tycker klänningen ser jätte söt ut. =)
Ha det jätte roligt imorgon =D
//Tezz

Glitter och Marsipan sa...

Hej Lina.
Å,vad avis jag blir,ska du gå på melodifestivalen..Jag är melodifestivalälskare.
Tycker din tunika ser jättefin ut,du kommer va hur snygg som helst.
Hoppas ni är helt friska snart.Tur att man har farmor och mormor som kan hjälpa till ibland.
Vi har haft mina föräldrar här ikväll.Sonen och jag lagade taimat från senaste Buffetidningen.Kycklingspett och jordnötsås.Sedan gick vi på revyn.(maken och jag,de andra var barnvakt.)
ha det bra.Imorgon kollar jag efter dej på tv:n.
kram Anette

Maria sa...

Ha det så kul gumman! Ska leta efter dig i publiken från TV-soffan! :)

Therese sa...

God förmiddag Lina!
Den 25 juli är kyrkan bokad. Inbjudan skickar vi ut om nån månad. Vi har skickat ut save-the-date kort så det är inte så brottom med inbjudan. =)
Ha en bra helg!

Södralycke sa...

Åh vad kul att gå på melodifestivalen!! Det gjorde jag och en jobbarkompis för några år sedan när det var här i Växjö sist. Det var så kul! I kväll satt jag klistrad framför tv:n istället :)

Ha en fortsatt skön helg, kram Johanna

Frida sa...

Vad skönt att du känner dig bättre nu hoppas Lilla E också piggar på sig snart!
Låter roligt att gå på melodifestivalen, jättesnygga kläder tycker inte alls att tunikan ser ut som skjortorna på Mc Donnalds.
Hoppas du får en fortsatt trevlig helg!
Kram Frida

Sara sa...

Hejsan
Var det kul på melodifestivalen? Jättefina kläder!
Kram Sara

karofina sa...

hej lina!
åh du måste berätta hur det var att sitta där live!

tack så mycket för awarden! den ska snart presenteras på bloggen! :)

kul med bloggare som är med i tidningar, tycker det är lite jobbigt att läsa alla inspirerande tidningar, man vill ju bara göra om så mycket då ;)

ha en skön vecka!
kram, karro

Marie sa...

Hej!

Hoppas du hade en trevlig kväll igår på Scandinavium, måste vara kul att se det live!

Vad glad jag blir att du tyckte om reportaget, har varit supernervös de sista veckorna innan jag fick tidningen i min hand, hihi. Konstig känsla att se sitt hem och sig själv i en tidning!

Ha en bra vecka och hoppas att lilla E har kryat på sig nu!

Kram Marie

chokladblomma sa...

Skönt att ni ändå verkar vara på bättringsvägen!
Tunikan kommer att bli jättesnygg! Vänta bara tills han får se den på!
Visst blev man sugen på att måla vitt efter det reportaget! Hmmmm... synd bara att jag har en sambo som kör ngn slags "våga vägra vitt" kampanj! Vet inte hur jag ska kunna omvända honom?!?
Ha en bra vecka och jag hoppas att lilla E blir frisk nu genast!
Kram

 

blogger templates | Make Money Online