söndag 24 maj 2009

Hyllan är på plats…

Hej!
Hoppas att ni haft en skön helg! Här hemma har saker och ting återgått till de normala igen, och Lilla E ska till dagis imorgon! Tack alla ni som tänkt på henne! Nu håller vi tummarna hårt att hon håller sig frisk & kry!

Min lilla hylla som jag köpte på loppis för några veckor sedan är på plats ovanför vår säng. Den fick vara brun så länge…den har exakt samma färg som sängen, som skymtar nere i höger hörn!Så de är helt ok!

I dag har jag börjat att pynta på hyllan, men är kanske inte helt nöjd ännu…Den lilla ljusstaken är ett av fynden från D.I.P…

I den lilla tennbägaren planterade jag några revor av hjärtan på tråd som jag hoppas tar sig och växer! Hjärtat tyckte jag var så himla fint! De fick följa med hem från blomsteraffären idag…

På krokarna under hyllan hänger än så länge bara en ljuslykta och de 2 små söta betonghjärtana från D.I.P.

De har blivit en hel del nya växter inköpta i helgen, här är de senaste, stäppsalvia, ”grå blad” och en uppstammad lavendel…Lavendeln är jag mest nöjd med! Köpte en betongkruka på fot tidigare i veckan. Tror att lavendeln ska få stå i den...

I bakgrunden skymtar min tvättbräda som jag fyndade för en 20:-, helt ok! De stod 50:- skrivet i blyerts på den…

De ser rätt så ny ut, så jag tänkte den skulle få stå ute lite och ”ruffa” till sig…

När jag inspekterade våra ”grödor” nu i kväll och upptäckte att vi hade rädisor som var klara att äta! Tiden går ju så fort, så jag har inte hunnit gallra! Men de är ju kul att de växer i alla fal! ;- )
Må så gott & ha en bra vecka!
//Lina

10 kommentarer:

Loppis Lycka sa...

Wow redan rädisor som är klara. Jag som nyligen sådde mina ;)
Tvättbrädan var vekligen ett fynd. Smart att ställa ut den för att åldras.
Ha en fin vecka
Kram Josefine

Grodmamman sa...

Vad du har grejat! Tvättbrädan blir säkert ännu finare efter en tid utomhus!:)
Vi äger inget trädgårdsland så några egenodlade rädisor blir det inte här!:)
Kram

Glitter och Marsipan sa...

Hej Lina.
Vad skönt att allt är bra med lilla E.
Det blev ju bra med hyllan.Känns ju bra att få upp loppisfynd,så dom inte staplas på varandra,och inte hinns med :)Så är det här ibland.
Så fina blommor du har handlat,blir sugen på att köpa lite nytt,men i morgon är det tisdag,och torgdag här,så då lär det väl bli en och annan planta som får följa med hem.
Vi har varit på utflykt i helgen,på jakt efter ödehus att fota.Det är sonens intresse,men jag tyckte det var lika spännande,och fotade också.Ska visa på bloggen sen.
Håller för tillfället på att titta efter en ny husvagn,vill byta upp oss lite.Får se om vi hittar nån,annars får väl den gamla hänga med ett år till.
Ha det finfint.
kramar Anette

Glitter och Marsipan sa...

Hej igen.
Vad roligt det skulle vara att ses.
Vecka 27 är jättebra,vår semester börjar v 28,så vi åker nog i helgen,men veckan är vi hemma.Då måste du absolut komma hit.Våra flickor kanske också tycker det är roligt att ses.
Förstår vad du menar med lite vuxenprat.Hade träff med mina jobbarkompisar häromkvällen,och dom hade så mycket att berätta som händer,och jag kände mest att jag tvättar och städar här hemma,inget precis att tillföra.
Ha nu en bra tisdag.
kram Anette

Frida sa...

Hej Lina!
Så skönt att Ebba mår bra igen. Vilka fina växter du har köpt. Jag klippte också till mitt lavendelträd lite det var så yvigt med alla blommor, ditt är jättefint. Underbar tvättbräda en sådan skulle jag vilja ha.

Jag vet dessvärre inte hur man vinterförvarar lavendelträd men jag ska fråga på jobbet de borde veta. Jag kan informera dig sen.

Det blev ju jättefint med hyllan och alla saker på den.

Hoppas du får en fortsatt fin vecka!
Kram Frida

chokladblomma sa...

Åh, rädisor! Redan!! Ni har varit snabbt ute förstår jag!!
Vad skönt att den lilla mår bättre. Inte lätt att lämna urinprov alltid inte...!

Fin, fin lavendel! Och tvättbräda! och... jösses vad man missar när man inte tittar in på 1½ vecka!!

Ha det gott!
KRAAAM

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vad fint det är med sådana där tvättbrädor.
Kram Lotta

Lilla huset på prärien sa...

Härligt med lite nytt till trädgården!! Jag älskar lavendel och skulle kunna ha hur mycket som helst. Har ingen uppstammad dock... bara en uppstammad rosmarin :) Superfin också!

Skönt att dottern mår bra igen.

Kram Jenny

Anonym sa...

Hyllan ser verkligen ut att passa fin fint i erat sovrum :)

Huset vid ån sa...

Åh, Vad skönt att "lilla skruttan" mår bättre! Vad skönt för Er!! Vilka fina växter du köpt...älskar Lavendel...Må så gott! Kram Therese

 

blogger templates | Make Money Online