onsdag 13 maj 2009

Joy & nytt loppisfynd!

Hej!
Idag tänkte jag visa er en ny pelargon som jag fick av min snälla mamma på trädgårdsmässan förra veckan. Den heter Joy, och man blir verkligen på gott humör när man tittar på den ;- )

Blommorna är så himla söta i färgen…

… och de matchar fint med den prickiga skålen som jag köpte i Köpenhamn!

Idag blev de ett loppisbesök för hela familjen! Alla gjorde fynd! Undertecknad hittade den här fina hyllan! Hittade först en annan, men på väg till kassan dök den här upp! Slog till bums! 15;- var ju rena rama fyndet!

Maken undrade förstås varför jag skulle köpa en hylla till???!!! Men jag kom snabbt på vart den ska hänga! De blir i sovrummet ovanför vår säng! Nu är bara frågan om jag ska måla den vit…Hyllan har samma färg som var säng…Men drömmen är att den ska bli vit…

Må så gott & ha en fortsatt bra vecka!
/Lina

6 kommentarer:

Vita små hjärtan sa...

Men du vilken härlig pelargon! Så himla fin! Ha de gott/Agnetha

Grodmamman sa...

Härlig pelargon!
Om det ändå vore så väl att jag kunde njuta av livet nu!:) Än har jag några utvecklingssamtal som hänger över mig, men de ska göras imorgon! Så på fredag, då ska jag fira och börja njuta av livet igen och kanske t o m kunna göra saker jag vill göra!:)
Kram

Frida sa...

Hej Lina!
Roligt att jag kunde inspirera dig med mitt skrivbord. Det var en underbar pelargon, den blir man verkligen glad av. 15 kr för hyllan det var ett fynd det.

Kram Frida

Lilla huset på prärien sa...

Vilken vacker pelargon!! Har aldrig sett en sådan förrut. Och så fint det blev i den lilla skålen med vita prickar. Joy... måste jag komma ihåg.

Och snygg hylla! 15 kronor är verkligen ett fynd minsann!!

Ha en skön helg!

Kram Jenny

chokladblomma sa...

Hi, hi! Jag funderar på att lägga huvudet i ett kassaskåp.... så mycket pengar som jag har satt in där!! Det som är extra trist den här gången är att det är en rotfylld tand som ska "tömmas" och behandlas, för att sedan rotfyllas igen. Och jag som har tandläkarskräck!

Så nu hoppas jag verkligen på att få åka iväg och göra något kul loppis"fynd" istället!!

Tack för trösten!
Ha det gott!
Kram

Huset vid ån sa...

Hej Lina! Tack för din jättegulliga kommentar hos mig...Kul att du gillade reportaget. Vilken underbar perlagon du fått...som en karamell! Tråkigt att ni inte var krya...Hoppas verkligen att ni får må bättre snart! En stor kram från Therese

 

blogger templates | Make Money Online