måndag 4 maj 2009

Några smakprov på helgens fynd…

Hej!
Hoppas att ni haft en skön helg! Vi hade en toppenhelg i Danmark! Underbart väder, ett jätte bra hotell med fantastisk frukostbuffé och många roliga shoppingfynd! De kunde inte ha varit bättre! ;- )

Resans första stopp blev Helsingör där vi lunchade och kollade in lite affärer. Trodde mig göra ett jätte klipp när jag köpte en ny orkidé för 35 DKR…Men de visade sig när vi kom till Köpenhamn att så var inte fallet! För dessa 3 stora orkidéer, ca 1 meter höga betalade jag 20 DKR/ st!!!

I bakgrunden skymtar mitt nyinköpta lilla syskrin! De hittade jag i vår motsvarighet till Coop. Kunde inte motstå…30 DKR var ju billigt!

På Systrarna Grene passade jag på att köpa lite nya knappnålar och sytråd för en billig peng!

Gillar rundlarna med knappnålarna, de är så dekorativa!!!

Ett nytt tillskott i garderoben blev de också. En tunika med mycket färg! Även detta ett fynd när de visade sig att de var 25% på reapriset! Alltid kul att shoppa när de inte behöver kosta så mycket! ;- )

Den här gången har jag inte många bilder från Köpenhamn att visa…Men en bild på en av mina favoriter hann jag ta i alla fall. Dekorerad cykelkorg! I like!

Avslutar med en bild på min fina tesil som jag fick av ”M” som var med på Danmarks turen! TUSEN TACK! Visst är den lilla jordgubben bara SÅ söt!


Må så gott & ha en fortsatt bra vecka!
/Lina

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Härligt med så stora orkidéer och synålsrundlarna var ju jätte läckra!:) Bra med billig sytråd också. Var inne i den affären när vi var i Malmö i somras. Tur att jag inte hade så mycket pengar då!:)
Kram

Marias Stil sa...

Oj vad du shoppat! Kul att du var inne om på Royal Copenhagen café! Det är litta dyrt så kanske roligare att lägga pengarna på orkidéer!

kram

Glitter och Marsipan sa...

Hej Lina.
Vilka orkidéer så stora och billiga sen.Massa fina fynd du har gjort.Visst är det roligt att handla när det inte kostar så mycket.
Här verkar det vara en ny förkylning på gång igen.Tycker att alla virus borde försvinna nu när det börjar bli fint väder och man är ute mycket...
ha det bra
kram Anette

Kämpegården sa...

Vad roligt att ni hade en trevlig helg.
Verkligen ett fynd pris för orkidéerna. Vill själv ha orkidéer men det får vänta ett tag till.

Ha en bra vecka.
/Tezz

chokladblomma sa...

Låter som att ni har haft en bra resa!! Syskrinet är ju jättefint!
Och inga dåligt stora och billiga orkidéer!
Ha en bra dag!
Kram

 

blogger templates | Make Money Online