onsdag 20 maj 2009

Trevlig helg till er alla där ute!

Hej!
Idag blir de bara ett litet kort inlägg…Lilla E fick först dubbel ögoninflammation i början av veckan, och igår fick vi också reda på att lilla skruttan hade urinvägsinflammation… De var en hemsk dag för maken och Lilla E, kö på BVC, bortglömda i ett rum, och sen var vi tvungna att lämna ett urinprov?! Inte de lättaste när Lilla E kategoriskt vägrar att använda pottan i friskt tillstånd…

Men efter 3 timmar här hemma i lugn och ro, med påfyllning av vatten, saft, juice, mjölk och isglass kom de kiss! Dock i soffan och på mig, men också så mycket att vi fyllde provröret! Tror aldrig vi blivit så glada för kiss i soffan! ;- )) Maken hann i väg för att få de analyserat och hann även hämta ut medicin… Idag är hon redan på bättringsvägen! Skönt!

Ni får hålla tillgodo med en bild på min liljekonvaljbukett som jag sniffar på här hemma! Hoppas kunna visa min hylla från loppisbesöket senare i veckan, då med fina fynd från D.I.P!

Må så gott & ha en bra helg!

//Lina

8 kommentarer:

Frida sa...

Stackars lilla E, låter inte alls roligt. Hoppas den lilla kryar på sig. Vilken underbar bukett. Jag kanske får ge mig ut i skogen i morgon och se om jag hittar några liljekonvaljer.

Önskar dig också en trevlig helg!
Kram Frida

Kämpegården sa...

Usch det låter inte roligt. MEn tur att du har en god liljekonvalj bukett som piggar upp.

Ha en trevlig helg!
kram

Huset vid ån sa...

Hej Lina! Tack för titten...Vad jobbigt för dig o din familj...Hoppas verkligen att ni slipper det där i fortsättningen....Vilka fina liljekonvaljer du plockat....Hoppas lilla "skruttan" får bli frisk snart...Kram Therese

Grodmamman sa...

Stackars lilla E! Här hade dotter tre urinvägsinfektioner förra våren, men sedan har hon, peppar peppar, klarat sig! Hoppas att lilla E snart blir bra igen.
Kram

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

men så dant, så skönt att ni är bätte. vilken fin blogg du har.
Kram Lotta

Lilla huset på prärien sa...

Nej, så trist. Stackars lilla barn, det är inte roligt att vara sjuk. Hoppas det blir bättre snart. Liljekonvaljer - ja det gillar vi!!

Kram Jenny

Hem och Lycka sa...

Nää, stackars lilla E.. Skönt att hon är på bättringsvägen.

Vackra liljekonvaljer, doftar så gott!

kram Mia

Vita små hjärtan sa...

Härligt med Liljekonvaljer!!! Hoppas den lilla kryat på sig!
Kram Agnetha

 

blogger templates | Make Money Online