tisdag 24 maj 2011

Blommigt & prickigt!

Hej!
Idag blir de lite bilder på mina senast inköpta krukor. Jag har haft dom ett par veckor nu, och jag tycker dom är så härliga och sommriga! =) Både den lilla och sen stora är inköpta på Willys. Men när vi var Blomsterlandet sist så fanns de även där.

Om jag inte minns helt fel så var de något billigare på Willys än på Blomsterlandet. Tror jag gav 13:- för den lilla och ca 40 :- för den stora...

De har varit lite körigt sen sist, bla ett "Trojan virus" som kraschade min jobbdator...inte kul! Man kan ju lätta säga att de är inte mycket man kan göra på jobbet utan en dator, förutom att fika och prata med kollegorna. Men idag så har allt löst sig! Tack & lov! Nu är jag på banan igen!

Lilla E har haft med en kompis hem efter dagis idag, jösses vad de hade väntat på detta! Kompisen E hade
t om haft svårt att sova sa hennes mamma när hon hämtade, så spännande var detta! De var så spralliga och fnittriga att de knappt gick att få i dom mat...men lite slank ner + varsin bit med rabarberkaka.  Detta var ett nytt recept som Lilla E och jag provade i går. Återkommer med receptet, den var busenkel att göra och jätte god!


Trolldräkten som Lilla E ska ha på sig på torsdag är nu klar och hänger bara och väntar. Hittade en brun tunika i mina gömmor, som vi nu "trollat" till. De kommer att bli hur bra som helst, bara nu mitt lilla troll vill ta på sig dräkten på torsdag! =) De återstår att se!

Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka!

4 kommentarer:

millandante sa...

Nämen så fina och vilka fynd!! Ser ut som Greengates porslin!

Ja det är toppen att ha koll med Bloglovin;) Jag prenumererar på din blogg också, och såg nu att du har nio prenumeranter!:)

Tack för tips och inspiration!
Kram Milla

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina!
Blommigt och prickigt är en urläcker kombination.
Så fina krukor.
Ja,kompisar betyder mycket nu;)så är det här också.Mitt emot oss bor det en ´kille som är nåt år äldre,och går på samma dagis,och dom vill leka jämt.Ganska smidigt med en kompis mitt emot.
Då är det klart för trollkalas,vad spännande.
Här blir det städning i morgon och på lördag ska vi nog åka på marknad till grannstaden.
Må så gott
Kram Anette

Liza sa...

Hallå där!

Va kul att du bloggar igen! =)
Så söta krukor!
Trevlig helg!

Mvh Liza

Jenny sa...

Hej Vännen!
Oj nu var det länge sen jag kikade in här, kul att du är tillbaka här i bloggvärlden igen:)

Jättsöta krukor, jag har oxå sett dem på Willys!


Ha det bra!

Kraam Jenny

 

blogger templates | Make Money Online